workshops

Workshop haarvlechten

Boek een workshop vlechttechnieken bij je thuis. Wil je de basis leren of een speciale vlecht? Voor je kinderen, vriendinnen of bij jezelf? Alles kan. Je kan je inschrijven met min. 4 personen en max. 6 personen. (vanaf 16 jaar)

We oefenen op een kappershoofd met lang haar, je hoeft dus niet voor modellen te zorgen. Ik breng al het materiaal mee voor de workshop: oefenhoofden, borstels en kammen, elastiek, strikjes, … Het enige waar jij moet voor kijken is een tafel waar de oefenhoofden op bevestigd (met klem) kunnen worden. De tafel mag niet meer dan 4,5 cm dik zijn om de klemmen erop te krijgen.

Ter plaatse kijken we wie wat kan en wat jullie willen leren. Dan wordt er in groepjes en individueel uitleg gegeven volgens het tempo die iedereen aankan.
De workshop thuis kan over bijna heel Vlaanderen gegeven worden. Als je meer dan 50 km van Gent woont kan de workshop ook gegeven worden maar dan voor (min.) 6 personen. Voor 1 workshop wordt er niet verder gereden dan 75 km van Gent, (alleen per uitzondering als er 2 workshops na elkaar gegeven worden op een zaterdag of zondag). (Bij grote afstanden stel ik voor om de workshop een half uur later te starten om er op tijd te kunnen geraken.)

Voor de workshop BASIS HAARVLECHTEN betaal je 40 euro (incl. BTW) per persoon alles inclusief: workshop, materiaal en kilometervergoeding. Er wordt een voorschot van 5 euro per persoon gevraagd.

Annuleren tot 24 u voor de workshop: voorschot per afwezige persoon wordt niet terug betaald. Annuleren binnen 24 u voor de workshop: volledig bedrag wordt aangerekend per afwezig persoon.

——- COVID-19 ——– Hopelijk kunnen in het voorjaar weer workshops doorgaan. Er is ziezo een max. van 6 personen, dus dat is geen probleem. Waar we wel op gaan letten is dat er genoeg afstand is tussen de deelnemers en indien nodig kan er een mondmasker gedragen worden. De poppen en het materiaal worden ontsmet waar het kan. Zijn er nog bijkomende vragen, stuur me dan zeker een mailtje.

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor de workshop in de omgeving in Gent? Je kan ook in mijn atelier workshops volgen.Voor meer vragen, mail naar kapsels@lielie.be

Reserveer hier je workshop 

Vlechten voor papa's

Wil je als vader ook je dochters haar onder controle krijgen? In 2 uur leer je leuke staartjes maken en leer je vlechten. Zeer handig om dit te kunnen en je dochter zal zou blij zijn. Samen met enkele vrienden kan je er een leuke ervaring van te maken.
Voor de workshop betaal je 20 euro per persoon alles inclusief: workshop, materiaal en kilometervergoeding. Er wordt een voorschot van 5 euro per persoon gevraagd.
 
Meer info op kapsels@lielie.be