kapsels aan huis

Opsteekkapsel of een vlecht?

Ben je op zoek naar een bruidskapsel voor je huwelijk? Ga je naar een trouw, feest of festival? Doet je dochter haar communie of lentefeest?

Ik kom langs bij jou thuis voor een mooi opsteekkapsel. Bijna alle opsteekkapsels en vlechten zijn mogelijk: Dutch braid, French braid en al hun variaties, klassieke opsteekkapsels, Victory rolls (jaren 50 kapsel) en meer.

Het is aan te raden om eerst langs te komen voor een proefkapsel. Dan bekijken we samen wat het beste lukt met jouw haar. We proberen verschillende kapsels uit tot je tevreden bent en dan kan op de dag zelf het kapsel snel gedaan worden en verliezen we geen tijd. Bij een bruidskapsel is een proefkapsel verplicht zodat we tijd kunnen nemen om een kapsels te kiezen waar jij tevreden mee bent en je op je trouwdag op je gemak bent.

Boekingen zijn mogelijk in de week, het weekend en feestdagen. Ik maak afspraken binnen een straal van 50 km rond Gent. Voor de verplaatsing wordt er 0,40 euro per kilometer aangerekend voor het proefkapsel en op de dag zelf. Ben je met meerdere personen? dan kan je de kilometervergoeding delen natuurlijk.

Er worden geen boekingen vastgelegd meer dan 6 maanden ver. Je kan wel een optie vastleggen, maar er zijn geen garanties. 6 maanden voor de geplande datum kan de afspraak dan definitief vastgelegd worden.

Ik ben geen kapster, dus knippen, kleuren en brushing doe ik niet. Voor make-up werk ik samen met Ellen Devos. We hebben een all-in-one pakket samengesteld waar je ons samen kan boeken. Klik hier voor info en prijzen

Scrol naar beneden voor de prijzen van de pakketten

Voor meer info en boeking, mail naar kapsels@lielie.be

Tot gauw

Liesbeth

kapsels@lielie.be

Bruidskapsels

Feestkapsels

Kinderkapsels

bruidkapsels

Kapsel speciaal voor de bruid. Trouw je voor de wet of met een groot feest? We zorgen dat je straalt.

120 euro 
met een proefkapsel (zonder is niet mogelijk voor bruiden)

+ 0,40 euro kmvergoeding per kilometer

feestkapsels

Volwassen kapsel voor feest, festival of een andere gelegenheid 

(geen bruiden)

 

80 euro 

met een proefkapsel

50 euro zonder proefkapsel

+ 0,40 euro kmvergoeding per kilometer

kinderkapsels

Kinderkapsel voor bruidsmeisje, communie, lentefeest en andere feestjes (tot 14 jr.) 

 

45 euro 

met een proefkapsel 

25 euro zonder 

proefkapsel

 

+ 0,40 euro kmvergoeding per kilometer

bruidskapsel + make-up

Wil je graag een all-in-one pakket? Ik werk samen voor de make-up met Ellen Devos, een supertoffe meid die heel goed is in haar vak. Meer info op haar website

255 euro met een proefkapsel en proefsessie make-up van 90 min inbegrepen

Proefsessie (haar + make-up) op verplaatsing: 0,70 euro kmvergoeding per kilometer + 35 euro extra voor verplaatsing make-up

OF proefsessie (haar + make-up) bij Ellen thuis in centrum Gent

Op de dag zelf komen we op verplaatsing naar jou (0,70 euro kmvergoeding per km)

Mail naar kapsels@lielie.be voor meer info