kapsels aan huis

Opsteekkapsel of een vlecht?

Ben je op zoek naar een bruidskapsel voor je huwelijk? Ga je naar een trouw, feest of festival? Doet je dochter haar communie of lentefeest?

Ik kom langs bij jou thuis voor een mooi opsteekkapsel. Bijna alle opsteekkapsels en vlechten zijn mogelijk: Dutch braid, French braid en al hun variaties, klassieke opsteekkapsels, Victory rolls (jaren 50 kapsel) en meer. Ik ben geen kapster, dus knippen, kleuren en brushing doe ik niet. 

Het is aan te raden om eerst langs te komen voor een proefkapsel. Dan bekijken we samen wat het beste lukt met jouw haar. We proberen verschillende kapsels uit tot je tevreden bent en dan kan op de dag zelf het kapsel snel gedaan worden en verliezen we geen tijd. Bij een bruidskapsel is een proefkapsel verplicht zodat we tijd kunnen nemen om een kapsels te kiezen waar jij tevreden mee bent en je op je trouwdag op je gemak bent.

Ik kom langs binnen een straal van 50 km rond Gent. Ik ontvang thuis geen mensen. Voor de verplaatsing wordt er 0,45 euro per kilometer aangerekend voor het kapsel op de dag zelf, maar ook voor het proefkapsel. Ben je met meerdere personen? Dan kan je de kilometervergoeding delen natuurlijk.

Er worden geen boekingen vastgelegd meer dan 6 maanden ver. Je kan wel een optie aanvragen, maar er zijn geen garanties. 6 maanden voor de geplande datum kan de afspraak dan definitief vastgelegd worden.

Wil je samen je haar en make-up laten doen? Dat kan. Voor make-up werk ik samen met Elke en Lotte van Instituut Una. Zij zullen je uitgebreid uitleg kunnen geven over de make-up (Afspraak apart te boeken) Meer info op hun website

Scrol naar beneden voor de prijzen van de pakketten

Voor meer info en reservaties, mail naar kapsels@lielie.be. Geef de datum en het uur door wanneer je moet klaar zijn (+ je adres zodat ik de kilometervergoeding kan berekenen) en dan mail ik je snel terug met je bevestiging. (Definitieve afspraak pas 6 maanden op voorhand)

Tot gauw

Liesbeth.

kapsels@lielie.be

Bruidskapsels

bruidkapsels-aan-huis

Feestkapsels

feestkapsels-aan-huis

Kinderkapsels

kinderkapsels-aan-huis

bruidkapsels

Kapsel speciaal voor de bruid. Trouw je voor de wet of met een groot feest? We zorgen dat je straalt.

120 euro 
met een proefkapsel (zonder is niet mogelijk voor bruiden)

+ 0,45 euro kmvergoeding per kilometer

feestkapsels

Volwassen kapsel voor feest, festival of een andere gelegenheid 

(geen bruiden)

 

80 euro 

met een proefkapsel

50 euro zonder proefkapsel

+ 0,45 euro kmvergoeding per kilometer

kinderkapsels

Kinderkapsel voor bruidsmeisje, communie, lentefeest en andere feestjes (tot 14 jr.) 

 

45 euro 

met een proefkapsel 

25 euro zonder 

proefkapsel

 

+ 0,45 euro kmvergoeding per kilometer