kapsels aan huis

Opsteekkapsel of een vlecht?

kapsels@lielie.be

Ik kom langs bij je thuis voor een leuk kapsel. Moet je naar een trouw, of trouw je zelf, een verkleedfeestje of heb je een dochter die haar communie of lentefeest viert of een andere gelegenheid? Bijna alle opsteekkapsels en vlechten zijn mogelijk: Dutch braid, French braid en al hun variaties, klassieke opsteekkapsels, Victory rolls (jaren 50 kapsel) en meer.

Ik ben geen kapster, dus knippen, kleuren en brushing doe ik niet. Hieronder enkele voorbeelden. Je mag zeker zelf een foto doorsturen. Ik kan je helaas ook niet helpen met make-up.

Het is ook mogelijk om eerst langs te komen voor een proefkapsel. Dan bekijken we samen wat het beste lukt met jouw haar. We proberen uit tot je tevreden bent en dan kan op de dag zelf het kapsel snel gedaan worden. Bij een bruidkapsel is een proefkapsel al inbegrepen zodat we op de dag zelf zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

Boekingen zijn alleen mogelijk in het weekend en feestdagen (of in de week ’s avonds) en binnen een straal van 50 km rond Gent. Er worden geen boekingen vastgelegd meer dan 6 maanden ver. Je kan wel een optie boeken tussen 6 maanden en 1 jaar ver maar er zijn geen garanties.

Scrol naar beneden voor foto’s en prijzen

Voor meer info en boeking, mail naar kapsels@lielie.be

Tot gauw

Liesbeth

 

bruidskapsels

 

kapsels voor kinderen (communie, lentefeest, bruidsmeisje,…)

 

volwassen kapsels voor een feest, festival, …

bruidkapsels

90 euro 
met 1 proefkapsel inbegrepen (dit is zeer sterk aan te raden zodat we op huwelijksdag zelf niet meer moeten uitzoeken hoe en wat) 

(+ 0,25 euro kmvergoeding per kilometer) 

feestkapsels

volwassen kapsel voor feest, festival, …

 

35 euro zonder proefkapsel

65 euro met een proefkapsel

(+ 0,25 euro kmvergoeding per kilometer

kinderkapsels

kinderkapsel voor bruidsmeisje, communie, lentefeest (tot 14 jr.) 

 

25 euro zonder proefkapsel

45 euro met een proefkapsel

 

(+ 0,25 euro kmvergoeding per kilometer:)